• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Grătarele Sezamo

Când vrei să simți experiența unui grătar de neuitat, este vremea pentru Sezamo! Aici ai specialități din carne pe care nu le vei găsi în alte locuri: tomahawk, wagyu, carne maturată sau cârnați de la carmangerii locale. Legume ce ajung la tine chiar și în 6 ore de la recoltare, pâine și patiserie de la brutăriile artizanale locale, inclusiv variante fără gluten, și sute de alternative pe bază de plante. Pe deasupra, îți oferim și calitate de top de la brandurile noastre, precum Dacello sau MIIL, la prețuri de discounter. Toate acestea, inclusiv bere rece sau cărbuni, livrate chiar în fața ușii tale.
Iar dacă nu ești convins 100%, primeștii banii înapoi garantat!

Avem până la 31% reducere la top produse, ideale pentru grătar! Hai să le alegi.

Specialități care se diferențiază cu mult față de clasicele cărnuri. Cu o gamă variată, îți punem la dispoziție preparate precum Wagyu exclusiv, Tomahawkuri suculente, steak-uri Argentiniene sau Irlandeze și multe altele. Savurează și meșteșugul a peste 10 producători locali precum: Karpaten Meat, SilvaniaBIO, Carmangeria Ozana sau Carmangeria Moldovan.
Și pentru că avem un lanț frigorific neîntrerupt, te asigurăm că toate produsele ajung la tine răcite, la temperatura ideală. Iar dacă găsești ceva neînregulă îți înapoiem banii garantat.