• CADOU Kit de relax pentru părinți 💆
    O mască de față, sare de baie și vin? Ți le dăm CADOU la comanda ta de peste 150 de lei, ca să începi vacanța de vară relaxat(ă).
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Redescoperă gusturile mediteraneene cu Sezamo

Pornind de la pitoreștile străzi italiene și continuând cu piețele vibrant încântătoare din Grecia, eleganța Franței și aromele rafinate ale Turciei, îți propunem o călătorie culinară captivantă prin aceste bucătării iconice.

 

Lasă-te purtat de valurile aromelor mediteraneene și descoperă cele mai bune preparate, fie că organizezi o petrecere sau savurezi o cină relaxantă acasă. Selecția Sezamo este poarta ta către o experiență culinară inedită.

Explorează bucătăria turcească

 

Explorează aromele îndrăznețe și exotice ale bucătăriei turcești cu selecția noastră de masline, halva sau fistic. Rasfată-te cu amestecul perfect de condimente și texturi care surprind esența bogatului patrimoniu culinar al Turciei. Măslinele negre Ottoman sunt produse după o rețetă otomană, în saramură naturală, garantând o experiență autentică și fără ingrediente artificiale.

Delicii tradiționale italienești

 

Experimentează la dolce vita cu ingredientele italiene autentice. De la uleiuri de măsline delicioase la paste artizanale, ierburi aromatice și brânzeturi delicioase, toate perfecte pentru prepararea deliciilor tradiționale care te vor transporta în inima Italiei. Descoperă QUATTROCOLLI Grana Padano, brânză tare, preparată și maturată lent, obținută prin fermentare naturală.