• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Bun venit în Hellmann’s FOODball Club!

Bun venit în Hellmann’s FOODball Club!

                                                                                   SUNTEM MEREU DE PARTEA GUSTULUI

Antrenează-ți pofta, te așteaptă momente delicioase. Aici e terenul celor care iubesc fotbalul și mâncarea bună.

Marchează orice ocazie cu cele mai cremoase sosuri și câștigă biletele la UEFA EURO 2024™, plus multe premii antrenante. Când ai Hellmann’s pe masă, toată lumea câștigă.

 

Redescoperim zilnic plăcerea de a mânca. Încet, cu poftă, cu mâinile, cu ochii închiși de plăcere sau zâmbind și împărțind ultima felie. La masa noastră sunt bineveniți toți cei care iubesc mâncarea bună.

Hai la masa noastră!

 

Perioada campaniei
  01.04 - 30.09.2024

Bun pentru tine, bun și pentru restul lumii

 

 

Fiecare rețetă devine mai delicioasă când ai Hellmann’s pe masă. Dar sosurile noastre nu sunt doar bune la gust, sunt bune și pentru planetă.

Ingredientele pe care le folosim provin din agricultură sustenabilă. Mai exact, toate ouăle pentru maioneză sunt de la găini crescute la sol, iar uleiurile vegetale provin de la ferme care protejează terenurile pentru generațiile viitoare.