• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Înghețată și cafea

Vara e aproape aici, cu plimbările lungi și soarele cald. O așteptai de mult, nu? Dar ce faci când vrei să te bucuri de înghețata ta preferată de la Friddi, Cremola sau Haagen-Dazs? Le comanzi de pe Sezamo, unde au reduceri de până la 25%!

 

Ah, și cafeneaua preferată de pe Calea Victoriei e mereu plină, când ajungi la ea, iar soarele te topește? Nu-i nimic, găsești la noi Mabo (cafeaua prăjită de vicecampionul mondial Bogdan Georgescu), Guido, Sloane, Brewzeus (doar la noi), 5ToGo și Manufaktura!

Noi îți aducem înghețata la temperatura optimă, datorită frigiderelor din mașinile noastre, iar cafeaua este meșteșugită de către artizanii care știu să aprecieze și să prelucreze boabele aromate. Totul în câteva ore la ușa ta, fără ca tu să fii nevoit(ă) să ieși din casă.

Câtă înghețată e prea multă înghețată? Noi spunem că fiecare își comandă după pofta inimii, mai ales când o alege pe cea preferată. De aceea ți-am pregătit reduceri de 20% la înghețata românească Cremola și înghețata Friddi, și -25% la toată gama de înghețată Haagen-Dazs!

Răcorește-te în felul tău și bucură-te de un desert bine venit.

Noi ți-l aducem la temperatura ideală, datorită frigiderelor noastre din fiecare mașină!