• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Italia Deli

De acum, nu trebuie să mai călătorești în Italia pentru a mânca cele mai bune specialități. Cu Sezamo, adevărata Italie poate ajunge la ușa ta. Deoarece noi credem că toată lumea ar trebui să descopere adevăratele delicatese italienești, experții noștri și-au unit forțele alături de fermieri și furnizori italieni, pentru a-ți aduce o selecție din cele mai bune produse pe care nu le vei găsi altundeva în București. Și ce vei mai găsi? La Rosa dei Gusti, un brand italienesc autentic, pe care îl găsești doar la noi, are în portofoliu peste 70 de produse realizate după rețete tradiționale. De asemenea, un alt brand local este Cinquepalmi, creat de un italian care locuiește în București care pregătește paste și sosuri artizanale. Pe lângă acestea, vei descoperi și Culatello, o specialitate din carne cunoscută ca regele prosciutto-ului crudo sau parmezan unic Vacche Rosso din lapte de la o rasă specială de vaci denumită "Reggiana".

 

Hai cu noi să descoperi cele mai bune și rafinate delicatese italienești!

Ca să nu fii nevoit să petreci ore întregi conducând prin tot Bucureștiul în căutarea celor mai bune delicatese italienești tradiționale, am pregătit o selecție de brânzeturi, prosciutto crudo și salamuri care te vor face să

 

spui "ciao" chiar și în somn.

Parmigiano Reggiano

Toată lumea cunoaște parmezanul, dar adevăratul parmigiano reggiano provine doar regiunile Parma, Reggio Emilia sau Bologna. Pentru o roată de 40 kg de Parmigiano Reggiano, este nevoie de 500 litri de lapte de cea mai bună calitate, iar cu cât procesul de maturare este mai îndelungat, cu atât savoarea este mai puternică. La Sezamo avem întreaga gamă de perioade de maturare, de la 12 luni, 24 luni, 30 luni și până la cel mai îndelungat, adică 40 de luni. Cireașa de pe "parmezan", sunt produsele din lapte de la vaci roșii rare "Vacche Rosse" și brune "Vacche Brune". Acest tip de lapte are cel mai ridicat procent de caseină, astfel după un proces îndelungat de maturare, produsul își menține o dulceață și o aromă incomparabilă cu celalalte tipuri de Parmigiano Reggiano - pe care le găsești doar la Sezamo.