• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Itineraire des Saveurs

Bon jour,

Am călătorit prin toate regiunile Franței în căutarea celor mai bune gusturi și comori gastronomice franțuzești, și am adus pentru tine, în exclusivitate la Sezamo, specialități franceze direct din regiunile lor, livrate la ușa ta în doar 3 ore.

 

Itinéraire des Saveurs este un brand care reprezintă adevărata cultură culinară franceză pe care nu trebuie să cheltui o avere, dar ale cărui delicatese te vor face să exclami: Oui, c'est bon!

 

În atenția tuturor gurmanzilor și iubitorilor de bucătărie franceză. Avem mai mult de 70 de delicatese din toată Franța pe care nu le vei găsi în niciun supermarket local.

De la cârnații tradiționali din Lyon și brânzeturile Roquefort din regiunea Aveyron, până la pateul din Bretagne cu coniac de cidru. Un număr mare de produse au certificări recunoscute la nivel european, cum ar fi Label Rouge, DOP sau IGP, care garantează originea tradițională și calitatea ridicată.

 

Te invităm să încerci experiența completă a gusturilor din cele mai cunoscute regiuni din Franța.

Allez, vite, vite!

Ce trebuie să încerci neapărat!

Gusturile din regiunile Franței sunt atât de savuroase și unice încât ne-a fost și nouă foarte greu să alegem produsele pe care să ți le recomandăm, pentru că le-am încercat pe toate și suntem fascinați de gustul lor.

Descoperă delicatesele din nordul Franței

Cutreierând nordul Franței, prin Normandia, Centre-Val-de-Loire sau Grand EST, am găsit nu numai gemul de prune Mirabelles de Lorraine, foarte apreciat pentru gustul său savuros sau deja-celebrul unt din Isigny, ci și o gamă excelentă de brânzeturi Camembert cremoase, cele mai vechi brânzeturi DOP din Normandia sau Neufchâtel, de care se leagă o poveste frumoasă. Potrivit legendei, tinerele fete din Pays de Bray ofereau soldaților englezi o brânză în formă de inimă pentru a le arăta dragostea lor.