• Testeaz─â gratuit fructele si legumele noastre.­čŹĆ­čŹç­čŹů
    Folosește codul Sezamo50 și ai 50 de lei reducere la următoarea comandă.
  • ­čöą┬áPromo╚Ťie pentru clien╚Ťii noi!┬á­čÜÜ

    Saco╚Ö─â CADOU cu bun─ât─â╚Ťi la prima comand─â ╚Öi livrare gratuit─â la primele 3 comenzi la intervale de o or─â! Nu rata ocazia!

    Afișează mai multe
Livrare gratuit─â, cu garan╚Ťia livr─ârii ast─âzi p├ón─â ├«n ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri ╚Öi multe alte beneficii.Livrare ├«n aceea╚Öi zi
Comand─â de 2 ori pe lun─â f─âr─â o valoare minim─â a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Vinurile Lacerta sunt acum la Sezamo! ­čŹĚ­čŹç

 

├Än sudul mun╚Ťilor Carpa╚Ťi, de-a lungul celebrei paralele 45 se afl─â domeniul Lacerta. ­čŹç Un loc de poveste, unde tot ce-i mai pur din struguri se transform─â ├«n cele mai aromate vinuri premiate. ­čŹĚ Vinuri gastronomice care merg ├«ntotdeauna al─âturi de diverse preparate ce aduc laolalt─â pove╚Öti ├«n jurul meselor.­čĹî Mihai, administratorul cramei Lacerta, ne-a povestit cu drag despre procesul de vinifica╚Ťie, soiuri, dar ╚Öi bog─â╚Ťia p─âm├óntului din Dealu Mare, ideal pentru culturile viticole. Ô×í´ŞĆ Descoper─â vinurile Lacerta la Sezamo ╚Öi bucur─â-te de s─ârb─âtori cu cei dragi, al─âturi de un vin bun.

Reprezentarea perfect─â a a╚Öa-zisei lumi noi a vinului

 

P─âstrarea vinurilor se face ├«n barrique, butoaie de stejar special provenit din Fran╚Ťa, SUA, Rusia, Ungaria si Rom├ónia, care adaug─â personalitate, arome ╚Öi nuan╚Ťe fructate.  

Vechiul și noul se împletesc


Iar for╚Ťa naturii e folosit─â pentru a maximiza poten╚Ťialul vinurilor ╚Öi pentru ca procesarea strugurilor s─â fie c├ót mai bl├ónd─â. 
Condi╚Ťii ╚Öi tehnologie ultra moderne pentru vinuri clasice, bogate ╚Öi pline de caracter.