• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Cele mai bune lactate din oraș

La Sezamo, găsești o selecție unică de produse lactate, direct de la fermierii locali - de la delicatesele Origini de la Ferma lui Țane, la produsele ecologice Bioforia din nordul Transilvaniei. Bogate în calciu și vitamine, precum B și D, produsele noastre lactate sunt esențiale pentru sănătatea oaselor. În plus, potasiul din ele te va ajuta să combați problemele inimii sau cele cu tensiunea arterială.

Comandă acum și bucură-te de livrare rapidă.

 

Țara noastră oferă condiții excelente pentru creșterea animalelor și producerea de lactate pline de gust și nutrienți. Nu mai trebuie să călătorești prin piețele și târgurile de mici producători din tot orașul, am făcut noi deja acest lucru, am căutat și am selectat cei mai buni fermieri și producători locali, cum ar fi Origini sau Bioforia. Acum îi găsești pe toți într-un singur loc.