• Testează gratuit fructele si legumele noastre.🍏🍇🍅
    Folosește codul SEZAMO50 și ai 50 de lei reducere la o comandă de minim 150lei.
  • 🔥 Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă CADOU cu bunătăți la prima comandă și livrare gratuită la primele 3 comenzi la intervale de o oră! Nu rata ocazia!

    Afișează mai multe
Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Legume si fructe ECO

Legume si fructe ECO

 Atunci când alegi să mănânci sănătos și vrei să incluzi fructe și legume în meniu, alege produse ce respectă toate recomandările UE pentru certificarea BIO. 

 Agricultura ecologică garantează un standard ridicat al condițiilor de creștere a legumelor și fructelor și, în final, un standard calitativ ridicat al produsului etichetat BIO. 💚 

Un produs cultivat organic e un produs sănătos fără substanțe chimice, ce îți oferă aportul de vitamine și nutrienți în cea mai pură formă. Toate acestea cu grija față de mediu, unde fermierii utilizează responsabil resursele naturale.

Totuși, deși toate produsele BIO sunt naturale, nu toate produsele naturale sunt BIO, ci doar cele care respectă normele europene de agricultură ecologică. ✅ Asta înseamnă BIO la Sezamo!           

Legume BIO 

Bune de-o salată, un preparat ușor sau de consumat așa, pur și simplu - legumele pe care le găsești la Sezamo sunt păstrate întotdeauna la temperatura recomandată a categoriei din care fac parte. Așa nu facem compromisuri de la prospețime, în timp ce tu beneficiezi de un produs calitativ și 100% natural. 

Poftă de un fruct BIO?

Fructele BIO sunt mai bogate în vitamine, minerale şi fibre, păstrându-şi calităţile nutritive pentru mai mult timp și, chiar dacă le comanzi online, datorită proceselor noastre de verificare a calității, noi ne asigurăm că alegem întotdeauna produse pe care ți le dorești să le ai pe masă.