• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Vara asta ai liber la grătar cu Sezamo

Nu lăsa să treacă o zi fără să te bucuri de un grătar delicios alături de cei dragi.

Vrem să fim siguri că ai totul la dispoziție pentru acest minunat moment și ne dorim să ai pe masă cele mai bune produse. Uită de agitația din supermarket și aruncă un ochi pe recomandările noastre pentru un grătar de senzație: mici sau preparate din carne tradiționale de la Carmangeria Ozana, care folosesc carne din fermele proprii și pe care îi găsești doar la Sezamo, carne de vită premium pentru fripturi apetisante de la brandul nostru propriu Sutcha, cu bucăți de carne tăiate manual pentru tine de către măcelarii noștri, sosuri de la Câine Rău, făcute după rețete tradiționale și numai din ingrediente naturale, sau pâine proaspătă direct din cuptoarele Sezamo sau de la brutăria Gre Bakery. Avem chiar și saci de cărbune sau pungi cu gheață, pe care le livrăm până la ușa ta, în trei ore.

 

Vara asta ai liber la grătar cu Sezamo!

 

De ce are nevoie orice maestru al grătarului?

Lasă ridicatul greutăților pentru mersul la sală și nu pentru căratul cumpărăturilor. Fie că ai nevoie de cărbuni și lemne pentru grătar sau pungi cu gheață, noi ne ocupăm de asta pentru tine și le livrăm până la ușa ta.