• Testează gratuit fructele si legumele noastre.🍏🍇🍅
    Folosește codul SEZAMO50 și ai 50 de lei reducere la o comandă de minim 150lei.
  • 🔥 Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă CADOU cu bunătăți la prima comandă și livrare gratuită la primele 3 comenzi la intervale de o oră! Nu rata ocazia!

    Afișează mai multe
Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Lumea ECO

O mare varietate de produse proaspete și de sezon, alese cu griă pentru tine!

 

Alimentația BIO începe de aici! La Sezamo ai ocazia să descoperi o selecție variată de produse certificate organic, 100% fără compromis și cu garanția calității. 

Atunci când alegi să mănânci sănătos , include produse ce respectă toate recomandările UE pentru certificarea BIO. 

 Agricultura ecologică garantează un standard ridicat al condițiilor de creștere a legumelor și fructelor și, în final, un standard calitativ ridicat al produsului etichetat BIO. 💚 

 

 

 

Fructele BIO sunt mai bogate în vitamine, minerale şi fibre, păstrându-şi calităţile nutritive pentru mai mult timp și, chiar dacă le comanzi online, datorită proceselor noastre de verificare a calității, noi ne asigurăm că alegem întotdeauna produse pe care ți le dorești să le ai pe masă.

 

Legumele BIO  sunt bune de-o salată, un preparat ușor sau de consumat așa, pur și simplu - cele pe care le găsești la Sezamo sunt păstrate întotdeauna la temperatura recomandată a categoriei din care fac parte. Așa nu facem compromisuri de la prospețime, în timp ce tu beneficiezi de un produs calitativ și 100% natural. 

 

Fructe și legume ecologice, direct din grădinile micilor producători locali.