• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

 

Să fii părinte vine la pachet cu multe provocări, dar, în același timp, cel mai minunat sentiment este să fii cu copilul tău... și cel mai important, să ai timp pentru el și pentru tine. De aceea îți venim în ajutor cu Beneficiile Sezamo, pe care le-am adunat într-un singur loc pentru tine. Un serviciu grozav pentru care încercăm constant să-l îmbunătățim, cu un sortiment care include branduri cunoscute pe care le cunoști sau cele mai bune produse locale din orașul tău, dar și numeroase reduceri și beneficii. Mai simplu spus - la noi, vei găsi tot ce ai nevoie pentru micuțul tău - și pentru tine - totul într-un singur loc și livrat la ușa ta, în 3 ore sau la intervale de 15 minute.

 

 

 

Toți merităm să ne bucurăm de reduceri!

 

Începem sărbătoarea părinților și copiilor cu reduceri fantastice! De ce? Pentru că vrem să te vedem fericit tot timpul. Știm prea bine cât ești nevoit să cheltui pentru îngrijirea copiilor. De aceea reducem prețurile produselor din diferite categorii, în fiecare lună pentru părinți și copii. Descoperă și tu!