• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Înscrie-ți acum cardul în programul Marțea Mastercard și începe să primești cashback!

Fă-ți zilele de marți mai bune!

Înscrie-ți acum cardul în programul Marțea Mastercard și începe să primești cashback!

Poți înscrie cardul* în program în orice zi a săptămânii. Pentru fiecare plată eligibilă cu cardul înscris, făcută în zilele de marți, vei primi 10% cashback (bani înapoi pe card) la plățile de minimum 100 lei, în limita a 15 de lei per tranzacție și 50 lei per card, per campanie.

Înscrierea este simplă și rapidă, iar beneficiile sunt imediate. De acum înainte, pentru fiecare plată eligibilă cu cardul tău Mastercard în zilele de marți, primești 10% cashback la plățile de minimum 100 lei. 

În perioada 2 aprilie – 25 iunie 2024 primești automat bani înapoi (cashback) pentru plățile făcute la Sezamo cu carduri Mastercard  

Programul Marțea Mastercard se desfășoară pe întreg parcursul anului 2024, în 4 campanii. Dacă ți-ai înscris deja cardul într-o campanie anterioară, nu mai este nevoie să îl înscrii din nou. Vei participa automat la toate campaniile din program ulterioare înscrierii cardului. Vei primi cashback la toate plățile eligibile de după momentul înscrierii.

Nu rata șansa de a economisi și de a te bucura de experiența Sezamo la maximum. Înscrie-ți cardul acum și transformă fiecare marți într-o zi de shopping avantajoasă!