• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Bine ai venit, Moddia Baby!

Lansăm noul nostru brand, MODDIA Baby, revoluționar în îngrijirea bebelușilor. Mai mult decât un simplu brand de bebeluși, MODDIA Baby oferă calitatea la prețuri de discounter într-un pachet perfect pe care părinții îl adoră. Gama MODDIA Baby include scutece hipoalergenice și testate dermatologic, scutece chiloțel și covorașe pentru schimbat, precum și șervețele umede fără plastic, fabricate din fibre vegetale 100% biodegradabile, concepute pentru a-i menține pe cei mici fericiți și îngrijiți. Bucură-te împreună cu copilul tău de îngrijirea premium pentru bebeluși, fără a compromite bugetul!

 

 

Descoperă noua noastră linie de scutece MODDIA Baby! Cu un nucleu ultra-absorbant și sistemul Fast-Dry 2.0, bebelușul tău rămâne uscat până la 12 ore. Canalele anti-scurgere previn murdăria, în timp ce celuloza super moale, respirabilă și obținută sustenabil răsfață pielea delicată a bebelușului tău. Stratul exterior aerisit menține bebelușul răcoros, iar lateralele elastice asigură o potrivire perfectă pentru toate mișcările. În plus, indicatorul nostru de umiditate te anunță când este timpul pentru un scutec proaspăt.