• 🥚 Toată gama de ouă la -30%!
    Omletă, ouă prăjite, fierte, în salate sau ca ingredient în prăjituri? Fă-ți toate poftele și economisește! Avem super oferte la toată gama de ouă!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Multi Product Promo

Exact ca sarea-n bucate, produsele noastre multipack pur și simplu merg bine împreună, mai ales când le găsești la prețuri reduse. Partea și mai bună este că vei găsi oferte noi în fiecare săptămână. 

Descoperă selecțiile săptămânii!

Dorna

Dorna izvorăște din inima Zonei Dornelor, o regiune protejată ecologic unde natura rămâne intactă și autentică. Astfel, fiecare înghițitură de apă Dorna este o călătorie în această zonă mirifică.

Bucură-te de prospețimea și beneficiile apei minerale Dorna, într-un ambalaj nou și sustenabil. Alege Mix&Match Dorna pentru un stil de viață sănătos și responsabil, și nu rata reducerea de 15%

. O alegere bună pentru natură și pentru tine!

 Delaco branză pufoasă

Descoperă savoarea autentică a laptelui transformată într-o experiență pufoasă cu oferta noastră de neratat! Ai acum ocazia să te bucuri de o reducere impresionantă de 20% la brânza pufăitoare Delaco. Alege să îți răsfeți papilele gustative cu gustul inconfundabil al laptelui proaspăt, într-o textură desăvârșit de pufoasă.