• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Cu Sezamo, îți creezi propiul Oktoberfest acasă

La noi găsești exact berea care se servește la Oktoberfest în această perioadă la Munich, gata să ajungă la tine imediat. Faimoasa bere Paulaner Oktoberfest Bier, preparată în fiecare an special pentru acest eveniment, e disponibilă în exclusivitate la Sezamo. Indiferent de preferințe, găsești tot ce vrei, chiar și bere la butoi. Obișnuiește-te, pentru că devine din ce în ce mai bine la Sezamo.

 

Nu cauți neapărat berea și vrei să mănânci și ceva tradițional nemțesc? Ești în locul potrivit. Supă bavareză, cârnați, muștar, toate sunt aici. Găsești chiar și murături, care să te ajute a doua zi după petrecere. Doar dacă vei avea nevoie, normal.

 

Astfel, călătorești doar cu gândul până în Germania, pentru că atmosfera de party e la tine acasă, cu prietenii sau familia. E cel mai accesibil festival la care poți participa, nu-i așa?

Adorăm comoara gustului, adusă la viață de maeștrii berari de la Paulaner, Franziskaner & Co. Și mai mult, aducem această minunată băutură la ușa ta în in 3 ore, cu un zâmbet, fără efort din partea ta.

Imaginează-ți savoarea bogată și efervescentă a berii autentice germane, care îți îmbrățișează simțurile și îți aduce aminte de festivitățile vibrante. Fiecare înghițitură este o călătorie în cultura berii, iar suntem aici să transformăm această experiență într-o realitate, aducându-ți această bucurie în confortul căminului tău.

Pentru că berea este mult mai mult decât o băutură – este o tradiție, o experiență și o legătură cu esența festivității.

Adevărații experiți în Oktoberfest știu: mâncarea este esențială pentru o experiență adevărată. Și pentru un platou colorat de gustări de împărțit cu prietenii nu trebuie să lipsească bunătățile. Avem totul gata, doar trebuie să îți alegi favoritele!