• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

One Beer Later

One Beer Later

Povestea One Beer Later

Te invitam să descoperi povestea unei beri artizanale, produsă în Buzău, cu apă din Buzău, din malț românesc, produsă de o echipă jumătate franceză, jumătate română, unită precum apa, malțul și hameiul de pasiunea comună pentru bere bună. 


Ideea a pornit de la François, un francez producător de bere cu experiență de peste 20 de ani. Acesta și-a moștenit pasiunea din familie, transmisă din tată în fiu de la străbunicul său, un belgian berar stabilit în Franța.

Continuarea a venit de la Ionuț, partenerul de afaceri al lui François, care, după ce a gustat berea produsă de acesta, și-a dat seama că nu e o bere de păstrat doar pentru ei doi.

La șase zile după ce au testat ideea, compania a fost creată. François s-a mutat în România cu tot cu determinarea de a avea propria lui fabrică de bere artizanală, dar și cu toată aparatura necesară.

În șase luni, echipa care s-a format după un concurs de Enduro, a mers dincolo de pasiunea comună pentru bere și a pus bazele unei fabrici gata să producă o bere 100% românească.

Să facem cunoștință cu One Beer Later

 

Fresh Restart (Zest Ale) - Pale Ale cu o ușoară notă de portocală roșie pentru un gust surprinzător de proaspăt!

 

Power Up (Classic American IPA) - gust puternic amărui obținut prin adaos suplimentar de hamei, într-o bere Indian Pale cu adevărat răcoritoare.

 

Jos Pălăria (American IPA) - New-Age IPA - aromă puternică de hamei cu note de pin și grapefruit.