One Beer Later
Povestea One Beer Later
Te invitam să descoperi povestea unei beri artizanale, produsă în Buzău, cu apă din Buzău, din malț românesc, produsă de o echipă jumătate franceză, jumătate română, unită precum apa, malțul și hameiul de pasiunea comună pentru bere bună.
Ideea a pornit de la François, un francez producător de bere cu experiență de peste 20 de ani. Acesta și-a moștenit pasiunea din familie, transmisă din tată în fiu de la străbunicul său, un belgian berar stabilit în Franța.
Continuarea a venit de la Ionuț, partenerul de afaceri al lui François, care, după ce a gustat berea produsă de acesta, și-a dat seama că nu e o bere de păstrat doar pentru ei doi.
La șase zile după ce au testat ideea, compania a fost creată. François s-a mutat în România cu tot cu determinarea de a avea propria lui fabrică de bere artizanală, dar și cu toată aparatura necesară.
În șase luni, echipa care s-a format după un concurs de Enduro, a mers dincolo de pasiunea comună pentru bere și a pus bazele unei fabrici gata să producă o bere 100% românească.