• CADOU Ben & Jerry's! 🍨
    Comandă cel puțin 1 înghețată Magnum sau Ben & Jerry's, iar noi îți oferim cadou o înghețată Ben & Jerry’s Sundae Hazel-nuttin but Chocolate. Stoc limitat!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Origini
 

Lactate și ouă de la animale crescute în aer liber

De la Ferma lui Țane, din județul Prahova fermierii Origini cresc în aer liber păsări de curte, oi, capre și vaci hrănite cu iarbă cosită din pășunile de la poalele Carpaților. Cu o astfel de hrană, ouăle și lactatele Origini oferă cel mai bun gust, acela de altădată din bucătăriile de odinioară.

Specialități din carne

Din materii prime crescute în ferma proprie găsești bunătăți afumate sau crud uscate după reţetele care nu grăbesc în niciun mod finalizarea produsului. Fără conservanți artificiali, unde se folosește un mix propriu Origini de mirodenii naturale, unic pentru fiecare produs. Mereu proaspete și păstrate la temperatură controlată.