• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Paste Eggordinar

Iepurașul de Paște e aproape aici! Este acel sezon minunat când așteptăm cu nerăbdare să ne revedem cu cei dragi, să împărtășim râsete și, desigur, să ne delectăm cu bunătăți delicioase. Ei bine, hai la Sezamo, deoarece selecția noastră fermecătoare de bunătăți de Paște este menită să adauge o notă de magie sărbătorilor tale. Pentru un meniu de 5* de Paște ți-am pregătit sfert de miel natural, pentru o friptură delicioasă, pe care îl găsești doar la Sezamo, iar pentru traditionalul drob am adus doua tipuri ready-made din miel și porc. Ciocnește cu ouă care provin de la 100% de la găini care nu sunt crescute în cuști (cage free), vin de la fermieri locali precum Origini, cresc în aer liber și sunt hrănite cu iarbă și alte produse naturale.

Sau cei mai delicioși cozonaci artizanali de la Zexe, care au reintrepretat rețete tradiționale, sau cei de la Laboratorul cu Bucururi care au devenit bestsellers datorită gustului însiropat cu ingrediente naturale.

Adaugă faptul ca nu mai stai la cozi de acest Paște, îți livrăm totul acasă cu program prelungit, și livrăm în 3 ore chiar și în ziua de Sambata si Luni.

Așadar, să ne pregătim de un Paște memorabil și plin de farmec!

Programul livrărilor Sezamo pentru Sărbătorile de Paște

Momentele alături de cei dragi sunt printre cele mai frumoase de sărbători. Vrem să te ajutăm să ai mai mult timp pentru asta. Ce facem? Îți pregătim un program special de livrare în perioada aceasta, ca tu să te bucuri mai mult de ceea ce contează cu adevărat - familia și prietenii. Cât despre noi? Vom lua doar o mică pauză, pe 16 Aprilie.

Selecție Eggscelentă de ouă

Easter just isn't Easter without eggs! But not all eggs are created equal. Our egg selection is egg-ceptional because we only work with small, ethical producers who treat their chickens like the royalty they are. That means all of our eggs are cage-free and deliciously fresh, with yolks that are so bright and sunny, you'll feel like you're on a beach vacation. Whether you're making deviled eggs or just decorating them, our eggs are the perfect addition to any Easter celebration. Plus, you'll feel good knowing that you're supporting sustainable, responsible farming practices. So why settle for less when you can have the best? Hop on over to our egg section and get ready to crack open some happiness this Easter season!