• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Paștele cu Sezamo

Anul acesta, ne bucurăm de o adevărată mini-vacanță de Paște. Zile pline de soare, timp liber și cumpărături deja făcute!
Uită de cozi, aglomerație și stresul din magazine, pentru că de pe Sezamo pui pe masă toate bunătățile, fără prea multe bătăi de cap! Carne proaspătă de oaie și miel de la Carmangeria Ozana, drob pregătit cu măiestrie de Sempre Sano și Tanti Maria, cozonaci pufoși și pască cremoasă de la artizani locali precum Pain Plaisir, Zexe sau Atelierul de Tarte. Pe toate le găsești doar la noi! Paștele acesta chiar e altfel!  

 

PROGRAM DE PAȘTE:

2 & 3 mai - 06:00 - 23:00

04 mai - 06:00 - 20:00

05 mai - închis

06 mai - 14:00 - 22:00

Descoperă oferta noastră de sărbătoare cu pască și cozonaci delicioși de la artizani locali, legume proaspete, preparate și carne de miel dar și cadouri minunate. Aruncă un ochi peste catalogul nostru de Paște și vezi toate produsele de sezon!

Pufoși, glazurați, cu umplutură de cacao sau caramel, cu nuci sau fără și mereu frământați exact cât trebuie!

Așa sunt cozonacii pregătiți de maeștrii artizani locali, de la Pain Plaisir, Zexe, Gre Bakery sau Atelierul de Tarte. Iar tu îi poți avea la tine în bucătărie chiar și în 2 ore.