• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Paștele cu Sezamo

Cum ți-ai petrecut Paștele anul trecut? Pe fugă, în cozi, călătorind prin oraș și încercând să găsești cea mai bună mâncare pentru a-ți răsfăța familia? Dar acest Paște va fi cu totul diferit - pentru că va fi PRIMUL NOSTRU PAȘTE ÎMPREUNĂ. Am călătorit prin oraș și prin țară pentru a crea un univers complet pentru sărbători, eficientizând experiența de cumpărături, pentru ca tu doar să te bucuri de savoarea tradițiilor pe care le adori.

 

Dar nu ne oprim doar la produsele clasice! La Sezamo găsești specialități exclusive de Paște, pe care nu le vei găsi în alt supermarket - cozonac însiropat din belșug de la Laboratorul de Bucurii sau ouă provenite de la găini crescute în aer liber, de la Origini, un fermier local mic, de la poalele Carpaților. Și, în timp ce te pregătești pentru masa din prima zi de Paște, selecția noastră de plant-based va transforma Săptămâna Mare a postului într-un deliciu culinar.


În această perioadă magică știm că fiecare moment contează, iar pentru asta ne extindem programul de livrare pentru a ne asigura că sărbătoarea Paștelui să fie cât mai plăcută și liniștită.

Hai să descoperi experiența unică Sezamo!

Totul pentru Paște, într-un singur loc

Produse festive pe care le găsești doar la Sezamo

Deliciu culinar pentru perioada postului cu produsele noastre plant-based

Program special de livrare pentru confortul tău

Recomandările noastre de top

La Sezamo, spunem nu ouălor de la găini crescute în cuști, deoarece credem că ar trebui să facem mai bine pentru bunăstarea animalelor.  

 

În afara de asta, ouăle de la găini crescute în aer liber și hrănite cu porumb se caracterizează printr-o culoare aprinsă a gălbenușului și un gust delicios, fiind ideale pentru orice fel de mâncare. Precum ouăle de la furnizorul nostru Origini, care crește găini la poalele Carpaților, departe de zonele industriale, fără hormoni și chimicale.

 

Indiferent că le pregătești în vreo rețetă dulce de pască sau cozonac sau le vei decora alături de micuțul tău, ouăle din gama noastră sunt alegerea perfectă. Și nu îți face griji, dacă vreunul ajunge spart vom face față cu un zâmbet și vei primi banii înapoi, pe loc.

Hai să descoperi întreaga selecție pentru un Paște eggstraordinar!