• CADOU Ben & Jerry's! 🍨
    Comandă cel puțin 1 înghețată Magnum sau Ben & Jerry's, iar noi îți oferim cadou o înghețată Ben & Jerry’s Sundae Hazel-nuttin but Chocolate. Stoc limitat!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Invitație la picnic

Invitație la picnic

Zilele lungi de vară pare că ne invită să celebrăm momente speciale alături de cei dragi. Fie că vorbim despre o ieșire romantică în doi, când copii petrec o zi la bunici, sau despre o zi în care se adună toți prietenii la un gratar, sezonul cald ne oferă multe opțiuni prin care ne putem crea amintiri frumoase. 

 

Noi îți propunem o idee simplă, dar versatilă și de efect, care te va ajuta să te bucuri de zilele de vară, fără să fie nevoie de planuri foarte complicate: un picnic.

 

Și ca să îți fim de folos până la capăt, venim noi cu lista de cumpărătui pentru 5 cele mai interesante idei de picnic, iar pe tine te invităm să te bucuri de fiecare moment și să îți construiești amintiri frumoase alături de persoanele iubite.