• CADOU Ben & Jerry's! 🍨
    Comandă cel puțin 1 înghețată Magnum sau Ben & Jerry's, iar noi îți oferim cadou o înghețată Ben & Jerry’s Sundae Hazel-nuttin but Chocolate. Stoc limitat!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Bine ai venit, Veganuary!

Te-ai hotărât să începi 2024 cu alegeri mai sănătoase? Înțelegem acest lucru, drept pentru care ți-am pregătit o selecție variată de produse plant-based cum nu găsești în altă parte. Ne dorim ca tu chiar să îți atingi țelurile și te lăsăm să încerci produsele noastre gratuit. Folosește codul LAMULTIANI și ai 50 de lei reducere la următoarea ta comandă din categoria "Plant based".

 

Fiecare alegere plant-based pe care o faci nu este doar benefică pentru tine, ci și un pas în protejarea Planetei. Te invităm să explorezi o galaxie de gusturi care te vor surprinde: de la alternative delicioase la carne și lactate, până la deserturi exotice și băuturi revigorante. Toate la prețuri convenționale, pentru un stil de viață sustenabil și accesibil.

 

*Codul e valabil până pe 5.01.2024 la o comandă de minimum 150 de lei.

 

 

Explorează o lume plină de savoare cu alternativele noastre vegane la carne! De la burgeri suculenți la chiftele pline de arome, fiecare produs e creat să-ți satisfacă pofta de gusturi tradiționale, într-un mod responsabil și sănătos