• 🥚 Toată gama de ouă la -30%!
    Omletă, ouă prăjite, fierte, în salate sau ca ingredient în prăjituri? Fă-ți toate poftele și economisește! Avem super oferte la toată gama de ouă!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Postul Paștelui Sezamo

Postul Paștelui a început, dar asta nu înseamnă că mesele tale trebuie să își piardă gustul, aroma sau nutrienții! Și pentru că vremea s-a încălzit, legumele pline de vitamine au venit, livrate chiar și până la 6 ore de la recoltare, de la fermele partenere! Delicii pentru tine: poți comanda doar de la noi produsele delicioase de la Sara Green. Nu uita nici de produsele plant based care substituie în întregime alimentele tale pe bază de carne și pește, mezeluri, lactate și chiar deserturi de la maeștrii artizani vegani! Te invităm să încerci o schimbare în bine a alimentației tale și să reduci consumul de produse provenite de la și din animale!

Scapă de vânătoarea celor mai proaspete legume și fructe din oraș, mai ales în timpul postului! Nasul Roșu, Legume verzi Băleni, Coșul cu Fructe și Ferma Lolita sunt fermele ce se întâlnesc sub același soare, la Sezamo! Noi îți livrăm cele mai proaspete și gustoase legume din oraș, direct de la fermă, chiar și în 6 ore de la recoltare. Așadar, dacă vrei ca fiecare masă pe care o ai să fie atât sănătoasă, cu legume și fructe BIO, fă-ți lista de cumpărături pe Sezamo și programează-ți comanda la ora dorită!