• CADOU Ben & Jerry's! 🍨
    Comandă cel puțin 1 înghețată Magnum sau Ben & Jerry's, iar noi îți oferim cadou o înghețată Ben & Jerry’s Sundae Hazel-nuttin but Chocolate. Stoc limitat!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Câștigă cu Sezamo și Edenred

Plătește comenzile tale cu cardul de masă sau cu cardul cadou Edenred în perioada 1 - 31 martie 2024 și obții de fiecare dată un voucher de 25 de lei pentru următoarea ta comandă. Află toate detaliile mai jos.


Mecanism campanie

1. Plasează o comandă de minimum 250 lei pe Sezamo.ro sau în aplicație, pe care o plătești cu cardul de masă sau cardul cadou Edenred. Află mai multe despre cum poți plăti cu cardul Edenred de aici sau din clipul de mai jos.

2. Salvează cardul în platformă

3. Primești un voucher de 25 lei, pentru următoarea ta comandă la Sezamo, plătită cu cardul de masă sau cardul cadou

Voucherul va fi acordat în maximum 2 zile lucrătoare de la livrarea comenzii, sub formă de credite în contul utilizatorului. Creditele vor fi valabile timp de 14 zile.

 

Campania se adresează tuturor utilizatorilor care nu au achitat înainte de perioada campaniei nicio comandă pe www.sezamo.ro sau în aplicația mobilă Sezamo folosind cardul de masă Edenred sau cardul cadou Edenred. Citește regulamentul campaniei aici.