• CADOU Ben & Jerry's! 🍨
    Comandă cel puțin 1 înghețată Magnum sau Ben & Jerry's, iar noi îți oferim cadou o înghețată Ben & Jerry’s Sundae Hazel-nuttin but Chocolate. Stoc limitat!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Campanie promoțională STR8 GAME IMC 2023

 

Descoperă șansa ta de a obține premii extraordinare! Odată ce achiziționezi minimum 2 produse STR8, ești înscris automat într-o tombolă specială care va avea loc la finalul campaniei noastre. Astfel, devii eligibil pentru a câștiga unul dintre premiile excepționale oferite în cadrul acestei campanii incitante! Pe lângă aceasta, te poți bucura și de o reducere de 20% pentru orice achiziție de minim două produse. Așadar, profită de această oportunitate unică pentru a câștiga și a economisi în același timp!

 

Regulament campanie STR8 aici