• CADOU Ben & Jerry's! 🍨
    Comandă cel puțin 1 înghețată Magnum sau Ben & Jerry's, iar noi îți oferim cadou o înghețată Ben & Jerry’s Sundae Hazel-nuttin but Chocolate. Stoc limitat!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Fructe si legume de sezon

Aducem recolta de toamnă direct la tine la ușă și ți-am pregătit o selecție variată de fructe și legume ultra-proaspete, direct de la producătorii locali. Bucură-te de produse cu un gust autentic, exact cum trebuie să fie, la prețuri de supermarket, fără să fie nevoie să te deplasezi de acasă. 

Recunoaște, ce rost are să cauți fructele și legumele cele mai bune în piețe sau magazine tradiționale, când le poți avea la ușă cu doar câteva clicuri chiar în 6 ore de la recoltă? Cu Sezamo e ca și cum ai avea propria grădină în buzunar. Le aducem de la fermierii români, care își iubesc meseria. Iar dragostea vine din stomac, nu-i așa?

Vedetele recoltei de toamnă

Simte prospețimea la fiecare înghițitură, de exemplu, cu prune gustoase de la Livada Domniței, unde trei generații lucrează mână în mână pentru a cultiva prune, struguri și pere care au gust ca și cum ar fi din grădina ta.

Uită de strugurii crescuți industrial și savurează gustul adevărat de la Coșul cu Fructe, o mică fermă eco de familie situată în apropiere de București, care îți permite să le primești în doar 6 ore de la recoltă.

Cum de fructele și legumele de la Sezamo sunt atât de proaspete?

Simplu, de ce să importăm legume și fructe de la sute de kilometri, când în România este o recoltă de toamnă uimitoare? Susține fermierii locali, care cultivă fructe și legume cu dragoste, și noi le livrăm la tine chiar și în 6 ore de la recoltare.