• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

De la producători la tine acasă

De la producători la tine acasă

Ne aflăm în Comuna Copăceni, din Jud. Vâlcea, în vizită la Riamar Fruct, o afacere românească fondată de Nicolae Vasile, un inginer horticultor cu o experiență de peste 10 ani în domeniu. 

Am descoperit aici hectare întinse de zmeură, mure, căpșune și coacăze îngrijite cu multă dragoste și responsabilitate pentru mediu.

Nicolae este convins că te vei îndrăgosti de gustul produselor pe care le cultivă. Atât de convins încât a avut deschiderea de a-și lăsa numărul de telefon pe ambalajul produselor. Foarte mândru, ne-a povestit cum se bucură atunci când este sunat de către clienții care îi spun că nu au mai gustat din copilărie niște fructe așa de gustoase. 

Descoperă-i povestea în materialul următor.