• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Sezamo aniversează 1an

Sărbătorim un an în România! Un an în care am început să schimbăm modul în care faceți cumpărături. Fără voi, clienții noștri, n-am fi suflat în prima lumânare aniversară. Mulțumim tuturor că sunteți alături de noi și că aveți aceeași părere: că nu e nevoie să stai la coadă pentru cea mai bună mâncare. Sezamo este despre voi și această aniversare este, de asemenea, o sărbătoare a voastră, a clienților noștri minunați.

 

Avem multe surprize pregătite pentru voi. Produse la prețuri speciale în fiecare zi (vezi secțiunea de mai jos) până la finalul lunii și competiții cu premii, multe, multe premii. Urmărește website-ul nostru și paginile noastre de social media. Anunțăm ceva foarte curând! 🤫

Descoperă calitatea la prețuri de sărbătoare și premii spectaculoase

Sărbătorim cu inimile pline de bucurie un an de magie și emoții alături de tine. În această lună specială, am pregătit surprize care îți vor face inima să tresară de fericire. Zilnic, vei fi răsfățat cu oferte și prețuri aniversare care te vor lăsa cu sufletul în sărbătoare. Produse la doar 1 leu și reduceri incredibile de până la 70% (în limita stocului disponibil). 

 

Urmărește această pagină în fiecare zi, pentru că aici vei găsi tot ceea ce îți dorești - calitate superioară la un preț imbatabil. Este momentul să faci diferența, să te răsfeți cu cele mai bune produse disponibile, și să simți cum magia cumpărăturilor transformă fiecare zi într-o sărbătoare.

Te invităm să faci parte din această aventură și să trăiești emoțiile autentice ale shopping-ului la superlativ.

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil.

Datorită vouă, suntem mai mult decât un simplu trend!

Mulțumită livrărilor direct la ușă, clienții Sezamo au economist 1 401 685 km în ultimul an. Clar mai mult decât până la Paris, dar și de vreo 3 ori distanța până la Lună. Să te ții bine, Elon Musk! S-ar putea să nu avem rachete, dar ne deplasăm cu viteză de rachetă și, în plus, eco-friendly. Flota noastră de mașini electrice emite mai puțin CO2 decât motoarele tradiționale.

Ați crede că produsul cel mai vândut la Sezamo ar fi un croissant, nu? Greșit! Produsul câștigător aici este ceapa, cu un incredibil număr de 24 984 de comenzi!