• CADOU Ben & Jerry's! 🍨
    Comandă cel puțin 1 înghețată Magnum sau Ben & Jerry's, iar noi îți oferim cadou o înghețată Ben & Jerry’s Sundae Hazel-nuttin but Chocolate. Stoc limitat!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Side-dishes

Garnitura este o parte importantă a unui fel principal de mâncare, deoarece completează și îmbogățește gustul, textura și aspectul general al mâncării. De obicei, aceasta este o porție suplimentară de legume, cereale, paste sau cartofi, care este servită alături de felul principal și poate fi gătită într-un mod diferit, pentru a oferi o varietate de opțiuni și gusturi.
În general, garnitura este importantă pentru că completează și îmbunătățește mâncarea, oferind o varietate de opțiuni sănătoase și gustoase, care ne pot ajuta să menținem un stil de viață sănătos și echilibrat.

Garniturile congelate sunt produse alimentare preambalate și congelate care pot fi depozitate și preparate cu ușurință acasă. Aceste garnituri sunt concepute pentru a oferi comoditate și soluții de masă rapide pentru persoanele și familiile ocupate. Acestea includ de obicei o varietate de legume, cereale și cartofi care au fost pre-gătite și congelate pentru conservare.


 

Descoperă selecțiile noastre


Chipsurile congelate, legumele și alte produse alimentare congelate pot fi o garnitură convenabilă și delicioasă pentru un fel principal. Chipsurile congelate, cum ar fi cartofii prăjiți sau cartofii prăjiți dulci, pot fi încălzite rapid în cuptor sau în friteuza pentru o parte crocantă și satisfăcătoare. Legumele congelate, cum ar fi mazărea, morcovii, broccoli și amestecurile mixte de legume, pot fi gătite la abur sau la microunde pentru o garnitură rapidă și ușoară, plină de nutrienți. Alte garnituri congelate, cum ar fi rondele de ceapă, jalapeno poppers sau bastoanele de mozzarella, pot fi, de asemenea, încălzite cu ușurință și savurate alături de un fel principal.