• CADOU Ben & Jerry's! 🍨
    Comandă cel puțin 1 înghețată Magnum sau Ben & Jerry's, iar noi îți oferim cadou o înghețată Ben & Jerry’s Sundae Hazel-nuttin but Chocolate. Stoc limitat!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Food & Glory se adresează oamenilor care nu vor sau nu au timp să gătească, dar apreciază mâncarea de bună calitate și nu acceptă compromisuri legate de ingrediente sau gust.

Food & Glory iși propune să revoluționeze mâncatul acasă aducând experiența de restaurant premium în casele consumatorilor, fără efort, facilitând o nouă experiență culinară.

 

 

Fine Dining. Acasă.

 

Ce face Food & Glory să fie atât de special? În primul rând,  un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Folosesc doar cele mai proaspete și mai bune ingrediente disponibile, pentru a-ți oferi o mâncare delicioasă și autentică.

În al doilea rând, experții culinari de la Food & Glory pregătesc fiecare fel de mâncare cu pasiune și pricepere. Ai garanția că vei primi preparate gătite impecabil, cu atenție la detalii și cu o prezentare impecabilă.