• Testează gratuit fructele si legumele noastre.🍏🍇🍅
    Folosește codul SEZAMO50 și ai 50 de lei reducere la o comandă de minim 150lei.
  • La orice achiziție de pește proaspăt primești gratuit o salată din partea noastră!🥬🐟
    Comandă pește proaspăt din selecția noastră unică și primești cadou o salată  pentru o garnitură perfectă și sănătoasă.
  • 🔥 Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă CADOU cu bunătăți la prima comandă și livrare gratuită la primele 3 comenzi la intervale de o oră! Nu rata ocazia!

    Afișează mai multe
Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Food & Glory se adresează oamenilor care nu vor sau nu au timp să gătească, dar apreciază mâncarea de bună calitate și nu acceptă compromisuri legate de ingrediente sau gust.

Food & Glory iși propune să revoluționeze mâncatul acasă aducând experiența de restaurant premium în casele consumatorilor, fără efort, facilitând o nouă experiență culinară.

 

 

Fine Dining. Acasă.

 

Ce face Food & Glory să fie atât de special? În primul rând,  un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Folosesc doar cele mai proaspete și mai bune ingrediente disponibile, pentru a-ți oferi o mâncare delicioasă și autentică.

În al doilea rând, experții culinari de la Food & Glory pregătesc fiecare fel de mâncare cu pasiune și pricepere. Ai garanția că vei primi preparate gătite impecabil, cu atenție la detalii și cu o prezentare impecabilă.