• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Bun Venit, Primăvară! 🌷

 Un sezon plin de culoare, zâmbete și vreme bună ne așteaptă! Pentru asta, ți-am pregătit o secțiune specială care să te inspire în alegerea cadoului 🎁 perfect pentru iubita, soția, mama sau fiica ta! 👐 Bucură-te de timpul petrecut împreună și de natura ce reînvie în această perioadă, pentru că știi deja, de cumpărături ne ocupăm noi. Îți livrăm cadourile celor dragi, în 3 ore, la intervale de 15 minute, direct la adresă.

Zambile, lalele? Da! 💐

Florile de primăvară sunt, evident, vedetele acestei zile, iar dacă vrei să transmiți un mesaj anume prin buchetul pe care îl oferi, alege-le în funcție de semnificația lor. Iată care sunt florile pe care le poți găsi la noi cu cele mai frumoase gânduri de Mărțișor:

Un cadou care îi aduce stare de bine și relaxare

  Luna Martie debutează cu o săptamană de adevărat răsfaț pentru doamne și domnișoare. 💆🏻‍♀️ Când ești în căutarea unui cadou special, aici e locul potrivit!