🐟🐟🐟 Gustul autentic al păstrăvului crescut în izvoare de munte.
Din pasiunea pentru peștele de calitate, crescut în apele limpezi ale României, s-a născut Păstrăvul din Țara ta. Crescut și hrănit în mod natural, ai ocazia să pui pe masă un păstrăv cu gust și 100% sănătos.
- Adaugă mesei tale un plus de savoare și finețe-
Descoperă preparatele din păstrăv proaspăt, crescut în apă rece de munte în păstrăvăria proprie!
Foarte bogat în acizi graşi Omega3, vitamina D, acid folic, vitamina B12 şi proteine, păstrăvul este unul dintre peştii cu o cantitate scăzută de mercur, fiind recomandat ca parte a unor diete sănătoase. #stayhealty
Păstrăvul, bogat în nutrienți, scăzut în calorii!
Din cele mai vechi timpuri păstrăvul a fost deliciul meselor boiereşti, a Împaratilor şi al Regilor şi a fost considerat vânat montan, acolo unde trece apă rece bogată în nutrienţi şi oxygen din belşug. Peștele este crescut în apă de izvor, puternic oxigenată, și beneficiază de o alimentație atent selectionată, lucru ce sporește semnificativ calitatea cărnii și a beneficiilor pentru sănătate.
Prospețime și gust!
Păstrăvul își păstrează aroma specifică, ușor dulceagă, iar pielea sa groasă păstrează carnea din interior foarte fragedă indiferent de metoda de preparare – grill, tigaie, cuptor.
Un gust curat, delicat și plin de savoare o să vă copleșească și cele mai ascunse simțuri culinare.