• CADOU Kitul tău de meci! ⚽
    Bere, chipsuri, biscuiți - gratuit. Comandă de cel puțin 150 de lei și primești o sacoșă CADOU tot ce ai nevoie pentru meci! Stoc limitat.
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Pastravul din tara ta!

🐟🐟🐟 Gustul autentic al păstrăvului crescut în izvoare de munte.

Din pasiunea pentru peștele de calitate, crescut în apele limpezi ale României, s-a născut Păstrăvul din Țara ta.  Crescut și hrănit în mod natural, ai ocazia să pui pe masă un păstrăv cu gust și 100% sănătos.

 

- Adaugă mesei tale un plus de savoare și finețe-

Descoperă preparatele din păstrăv proaspăt, crescut în apă rece de munte în păstrăvăria proprie! 

Foarte bogat în acizi graşi Omega3, vitamina D, acid folic, vitamina B12 şi proteine, păstrăvul este unul dintre peştii cu o cantitate scăzută de mercur, fiind recomandat ca parte a unor diete sănătoase. #stayhealty

 

Păstrăvul, bogat în nutrienți, scăzut în calorii!

Din cele mai vechi timpuri păstrăvul a fost deliciul meselor boiereşti, a Împaratilor şi al Regilor şi a fost considerat vânat montan, acolo unde trece apă rece bogată în nutrienţi şi oxygen din belşug. Peștele este crescut în apă de izvor, puternic oxigenată, și beneficiază de o alimentație atent selectionată, lucru ce sporește semnificativ calitatea cărnii și a beneficiilor pentru sănătate.

 

Prospețime și gust!

Păstrăvul își păstrează aroma specifică, ușor dulceagă, iar pielea sa groasă păstrează carnea din interior foarte fragedă indiferent de metoda de preparare – grill, tigaie, cuptor. 

Un gust curat, delicat și plin de savoare o să vă copleșească și cele mai ascunse simțuri culinare.