• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Un început sănătos de an!

Începe 2024 cu o notă de vitalitate și sănătate. 🌱 Descoperă selecția noastră de alimente proaspete și de înaltă calitate. De la pieptul de curcan de la Origini direct de la fermierii locali, cu proteine pentru protejarea mușchilor și oaselor, la legume organice locale care ajung proaspete în farfuria ta în câteva ore, spre deosebire de supermarketurile tradiționale, unde durează câteva zile. Produsele noastre pe bază de plante întăresc sistemul imunitar și sunt la fel de gustoase precum cele convenționale. Ți le aducem la ușă și în 2 ore.

Energizează-te cu puterea proteinelor, esențiale pentru corp și minte. O dietă bogată în proteine animale poate ajuta la întărirea imunității și la prevenirea infecțiilor, dar și la combaterea altor boli, precum osteoporoza. Îți recomandăm o abordare revigorantă cu Alnatura ECO Linte Roșie și Trevijano Supa de Quinoa, esențiale pentru o dietă echilibrată și plină de proteine. Aceste superalimente nu doar că te vor ajuta să te simți plin de energie, dar sunt și delicioase. Completează-ți meniul cu piept de curcan de la Origini, disponibil doar la noi, pentru un plus de savoare și nutriție.

Energia noastră vine de la carbohidrați, în proporție de 40-55%. Spre exemplu, creierul nostru are nevoie de aproximativ 140g de carbohidrați pe zi ca să funcționeze cum trebuie. La Sezamo găsești carbohidrați de calitate, pentru că suntem de părere că dacă mânânci bine, trăiești bine. Alege dintr-o gamă variată, incluzând Alnatura ECO Quinoa, disponibilă doar la noi. Semințele lor de quinoa, din agricultura ecologică, sunt un aportul necesar de sănătate pentru orice salată.