• Promoție pentru clienții noi! 🧡 200 lei reducere la primele 4 comenzi. 

    Primești 50 lei reducere la prima comandă folosind codul MARTIE24 la finalizarea comenzii, pentru categoria "Fructe și legume" și încă 3x50 lei la următoarele 3 comenzi.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Sezamo Stars

Bun venit în locul în care găsești top branduri și produse de care suntem cu adevărat mândri că le poți găsi în același loc! Pss.. vom avea o mulțime de produse vedetă, unde vei găsi mereu câte ceva nou. Ca un spectacol fără sfârșit. De la cele mai apreciate branduri exclusive din București, până la top branduri, noi le aducem pentru tine în 3 ore, direct acasă!

Descoperă Sezamo Stars! ⭐ Show-ul abia începe. 😉

Arc Bakery

 

Produce pâine proaspătă și produse de viennoiserie în inima Bucureștiului, nu departe de Arcul de Triumf. Afacerea locală a luat naștere ca urmare a dragostei pentru pâinea de calitate a unei echipe care a adus toate cunoștințele acumulate în restaurante de top din Paris și le-a pus în practică într-o brutărie cu multe specialități care merită încercate. 

Djeco

Orice copil merită cele mai frumoase jucării și cadouri. Djeco oferă o gama diversificată de jucării și cadouri pentru cei mici, care vor umple anii copilăriei de culoare și veselie, în cel mai distractiv mod.