• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Meet the Meat

Cele mai bune măcelării și producători locali din oraș

Am visat la o măcelărie în care să găsești carne de vită și de porc de cea mai bună calitate pentru friptură și tocană, pui crescuți în aer liber, cel mai proaspăt pește, carne de vânat, iepuri, dar și struți sau melci, pe tot parcursul anului și la prețuri care să nu afecteze niciun buget... Dacă o astfel de măcelărie ar exista în orașul dumneavoastră, ar trebui să aibă un hectar! Dar pentru că ne aflăm pe Rohlik, veți găsi toate acestea într-un singur loc.

 

Săpați în selecția de carne, pește și cârnați de 4 ori mai mare decât în orice supermarket. Numai aici veți găsi peste 500 de articole de la mici măcelari renumiți, fermieri și crescători locali, precum și mărcile noastre proprii, cum ar fi MASO!, Sutcha sau Fjora, la prețuri avantajoase. La Rohlik, veți găsi cele mai bune produse disponibile, precum și produsele de bază la prețurile de supermarket cu care sunteți obișnuiți.

 

Și toate acestea sunt perfect proaspete și refrigerate, pentru că am redus la maximum lanțul de transport de la fermier până la dumneavoastră, astfel încât veți primi carnea și mezelurile cu câteva zile mai devreme decât dacă le-ați cumpăra dintr-un magazin.

CARNE DE PUI DE LA FERME ROMÂNEȘTI

Supă? Grătar sau pur şi simplu friptură la cuptor? Indiferent de alegerea făcută pentru pregătirea prânzului sau a cinei, carnea de pui e vedeta oricărei rețete ai în plan. 

VITĂ, VIȚEL SI MÂNZAT

Carnea de vită, este o sursă excelentă de proteine. Ea se completează bine cu o garnitură de legume și cu salate pentru a-ți oferi tot necesarul de nutrienți.