• CADOU Ben & Jerry's! 🍨
    Comandă cel puțin 1 înghețată Magnum sau Ben & Jerry's, iar noi îți oferim cadou o înghețată Ben & Jerry’s Sundae Hazel-nuttin but Chocolate. Stoc limitat!
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Verdețuri de sezon

Sezonul legumelor e aici! 🌽 🥬🥕🫑🍆🥒Ocazie perfectă să ne luăm doza de vitamine și energie din cele mai aromate bunătăți de primăvară, proaspăt cultivate.

Știi deja că sunt pline de nutrienți și oferă corpului nostru tot ce are nevoie pentru a face față mai ușor în sezonului cald și nu numai. O altă parte bună este că atunci când vrei să prepari ceva sănătos și rapid e mult mai ușor să ai răspunsul la veșnica întrebare: „Ce gătesc azi?”

 

Cum asigurăm cel mai bun gust legumelor noastre?

Prietenii de la  ferma Lolita, aflată la vreo 20 de km de București, ne-au împărtășit din secretul lor 🤫

A fost înființată în anul 2011, în județul Prahova și produce pe o suprafață de 4 hectare (două de sere, două de câmp) legume de sezon (salate, vinete, gulii, ardei, roșii cherry, dovlecei, zucchini) la standarde foarte înalte.

 

Pe lângă salată, poți încerca și alte tipuri de verdețuri - perfecte pentru sezonul călduros de vară. În selecția noastră le găsești direct de la fermieri din România, crescute natural și responsabil. Le poți consuma ca atare sau în orice combinație preferi. Oricum ar fi, garantăm un gust delicios.