• Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii
Wine O'Clock

Wine O'ClockVinuri clasice, bogate și pline de caracter

 

Dacă ești în căutarea vinului perfect doar pe Sezamo găsești vinuri din regiuni cu denumiri de origine controlată, de la cele mai renumite podgorii din Franța, cu celebrele sale vinuri de Bordeaux și șampanie, Italia, cu cele mai savuroase vinuri și prosecco din zonele Piemont și Treviso, sau România, cu vinuri deosebite din zone viticole cu tradiție precum Cotnari, Odobești, Sâmburești sau Dealu Mare. 

   Ce caracteristici are un vin bio și cum îl recunoști?

 În termeni generali, BIO este vinul realizat cu cea mai mică utilizare a substanțelor chimice, a aditivilor și a proceselor tehnologice. Mai concret, vorbim în primul rând despre tipul de agricultură, modul de îngrijire a viței de vie și a strugurilor.