J&B Rare

J&B Rare Whisky Blended Scotch

0,7 l
18+
61,99 lei 88,56 lei/l

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Țara: Scotia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Whisky Blended Scotch inspirat de un italian, creat la Londra si distilat in Scotia, J&B Rare este diferit de orice alt Scotch whisky. Reuneste 42 de tipuri de single malt si grain whiskies, imbinate cu grija si atentie pentru a crea o aroma subtila, delicata si complexa. Acest echilibru greu de obtinut este tocmai cel care ii confera lui J&B Rare caracterul sau distinctiv - daca ar fi inlaturat din amestec fie si numai un singur tip de whisky, s-ar vedea diferenta. J&B Rare este produs cu single malt whiskies de Speyside, o regiune scotiana recunoscuta pentru fabricarea de single malt whiskies. Ele sunt cele care ii confera atat prospetimea si caracterul fructat care se resimt la nivel gustativ, precum si culoarea sa deschisa. La acestea din urma se adauga unele dintre cele mai bune grain whiskies pe care le ofera Scotia, ajutand la dezvaluirea aromelor individuale ale diverselor malturi si dezvaluind astfel caracterul delicat al J&B Rare.

Recomandare de consum

Temperatura de consum: +6°C...+15°C

Excelent intr-un cocktail, datorita amestecului unic il face perfect pentru bauturi mixte.

Despre producator

O dragoste, calatorii intre continente, intalniri intamplatoare si o arestare care aproape a pus capat unei aventuri care abia incepuse. Istoria lui J&B ar putea fi un roman plin de intrigi si entuziasm, doua ingrediente care ne-au insotit pe drumul nostru si au construit un brand imbogatit cu tot ce este mai bun din fiecare experienta.

Doua generatii de Johnson mai tarziu, il intalnim pe cealalta initiala a lui J&B: Alfred Brooks. Brooks a cumparat compania de la Johnson si a redenumit-o Justerini&Brooks. Brooks a auzit apoi de Andrew Usher, un comerciant de bauturi alcoolice din Edinburgh caruia ii placea sa experimenteze si care devenise prima persoana care a comercializat blended whisky.

Conditii de depozitare

Ferit de lumina soarelui, temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Scotia

0