Bergenbier

Bergenbier Bere blonda fara alcool doza 6 pack

3 l
27,99 lei 9,33 lei/l

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Bergenbier este berea inspirata din natura, ce reuseste sa aduca mai aproape racoarea muntelui printr-un proces special de productie: maturata la rece, filtrata la rece si cu CO2 din fermentatie naturala. Astfel, Bergenbier este o bere complexa, cu un gust echilibrat.

Bergenbier fara alcool - Acelasi gust Bergenbier, aceeasi experienta racoritoare, aceeasi distractie alaturi de prieteni, dar fara compromisuri.

Despre producator

Totul a inceput in 1994, la Blaj, odata cu preluarea de catre Interbrew a pachetului majoritar al actiunilor Bianca S.A. si a fabricii de bere de la Baia Mare. Un an mai tarziu, in 1995, apare berea Bergenbier.

Numele „Berea de la munte”, Bergenbier in limba germana, reprezinta o promisiune de calitate, prospetime si puritate a ingredientelor, pastrata si astazi. 

Fabrica de la Ploiesti intra in administrarea companiei in 1999, iar de atunci a trecut prin numeroase procese de tehnologizare si eficientizare a impactului asupra mediului, fiind astazi una dintre cele mai moderne din Romania.

Interbrew fuzioneaza cu AmBev in anul 2004 si devine InBev, pentru ca patru ani mai tarziu, la nivel mondial, sa urmeze o noua fuziune din care sa rezulte compania Anheuser-Busch InBev.

2010 este anul in care, in Romania, compania ia numele principalului sau brand si devine Bergenbier S.A., parte din Grupul StarBev, unul dintre cei mai importanti producatori de bere din Europa Centrala si de Est, ca urmare a preluarii operatiunilor din Europa Centrala si de Est de la AB InBev de catre CVC Capital Partners.

Conditii de depozitare

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

apa, malt din orz, malai, hamei

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică kJ/23 kCal
Grăsimi0.1 g
inclusiv acizi grași saturați0.1 g
Glucide5.2 g
din care zaharuri4.1 g
Proteine0.3 g
Sare0.1 g
Fibre0.6 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.