Ursus

Ursus Bere fara alcool 4 pack

2 l
20,29 lei 10,15 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

O bere legendara, care-si pastreaza intreaga savoare autentica Ursus, chiar si in varianta fara alcool. Un lager adevarat, facut din malt 100%, pentru cei care iubesc gustul berii chiar si cand nu pot bea una. Caracterul Ursus fara alcool e dat de hameiul nobil aromatic si drojdia speciala; din fermentatia acesteia rezulta un gust echilibrat cu aroma de cereale, incununat de o spuma bogata.

Despre producator

Istoria Ursus Breweries in Romania incepe in 1996 cand compania South African Breweries a cumparat Vulturul Buzau. Un an mai tarziu, aceasta a achizitionat Pitber Pitesti si Ursus S.A Cluj-Napoca. In 2001, a cumparat  pachetul majoritar de actiuni din Bere Timisoreana S.A. Incepand cu 2002, Ursus S.A si Timisoreana S.A au fuzionat intr-o singura companie integrata, numita Compania de Bere Romania S.A. In 2005, noul nume al operatiunilor SABMiller in Romania devine Ursus Breweries.

Pe 31 martie 2017 Asahi Group Holdings Ltd. a finalizat achizitia fostelor operatiuni SABMiller din Europa Centrala si de Est, inclusiv a Ursus Breweries.

Conditii de depozitare

Temperaturi cuprinse intre 4 °C si 30 °C

apa, malt, hamei

Alergeni

Cereale care contin gluten
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.