Alviana

alviana ECO Ulei de corp Satin Secret Beauty cu ulei de argan

100 ml
ECO
27,89 lei 278,90 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Ulei de corp cu absorbtie rapida, cu ulei de argan de inalta calitate, ulei organic de migdale, ulei organic de jojoba si ulei organic de masline ajuta la hidratarea intensa a corpului. Un remediu universal pentru piele, par si unghii. Vegan si certificat conform NATRUE.

Instructiuni de utilizare :

Aplicati cateva picaturi in palma si intindeti pe toata suprafata corpului, se poate aplica si pe varfurile despicate de par, atunci cand acesta este umed sau inainte de spalare .

Despre producator:

O companie care se ocupa de productia si distributia de produse alimentare, in special alimente ecologice si produse cosmetice naturale. Compania acopera, de asemenea, servicii de productie si distributie de alimente, in special produse alimentare organice si produse cosmetice naturale de catre terti.

Conditii de depozitare:

A se pastra la temperatura camerei, departe de razele solare.

Adresa producator:

Bonano GmbH, Carl-Benz-Straße 9, D-64653 Lorsch

0

Soybean Oil*, Dodecane, Olive Oil*, Jojoba Seed Oil*, Sweet Almond Oil*, Argan Oil*, Marigold Flower Extract*, Alcohol*, Tocopherol, Sunflower Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate, Parfum**, Linalool**, Citronellol**, Limonene**, Benzyl Salicylate**, Coumarin**, Citral** *ingredients from certified organic agriculture **from natural essential oils