Neutrogena

Neutrogena Lotiune de corp intens hidratanta pentru piele uscata si sensibila-fara parfum

400 ml
31,69 lei 79,23 lei/l

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Lotiune de corp intens hidratanta pentru piele uscata si sensibila - Fara parfum.

Ofera 24 de ore de hidratare optima si protectie - absorbtie imediata.

Neutrogena® are raspunsul: O lotiune de corp pentru zi, testata dermatologic pe pielea uscata si sensibila, care a dovedit ca ii poate oferi corpului tau hidratarea pentru 24 de ore doar cu o singura aplicare.

Eficacitate unica: S-a dovedit clinic ca ingredientul activ prezent in Formula Norvegiana ® patrunde pana la 10 straturi in profunzime, oferind hidratare acolo unde este nevoie cel mai mult.

 Despre producator:
SARANTIS ROMANIA a fost infiintata in 1996. Activitatile companiei includ distributia de produse proprii, Produse de Ingrijire Personala si Produse de Uz Casnic, precum si branduri ale unor companii internationale din industria bunurilor de larg consum, prin parteneriate strategice.
In 2007, SARANTIS GROUP a achizitionat compania romaneasca ELMIPLANT, o companie de cosmetice specializata in produse pentru ingrijirea fetei si a corpului. Portofoliul de branduri al companiei include propriile branduri de Produse de Ingrijire Personala − STR8, BU, C-THRU, ELODE si ELMIPLANT si Produse de Uz Casnic − FINO, TOP STAR si TUB.O.FLO, precum si brandurile de masa ale companiilor JOHNSON & JOHNSON, SODALIS, ANTONIO PUIG, CHURCH & DWIGHT si EDGEWELL si brandurile de lux LA PRAIRE, CAROLINA HERERRA, PACO RABANNE, JEAN PAUL GAULTIER. SARANTIS ROMANIA distribuie, de asemenea, produse pentru ingrijirea Sanatatii, cum ar fi NEUTROGENA, LISTERINE, JOHNSON’S BABY, COMPEED etc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Platinum Business & Convention Center,
Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 172-176, Cladirea B, Etaj 2,
Spatiul B2, Sector 1, Bucuresti

Apa, ciclopentasiloxan, glicerina, alcool cetilic, dimeticona, triglicerida caprilic/capric, stearat de gliceril, stearat de PEG-100, unt de Butyrospermum Parkii, copolimer acrilat de sodiu/acriloildimetil taurat de sodiu, acrilati, acrilati, alxapocadeci, acrilati, acrilati, alxacadeci Hidroxid de sodiu, fenoxietanol, metilparaben, propilparaben, parfum.