Neutrogena

Neutrogena Lotiune de corp intens hidratanta cu absorbtie rapida pentru piele uscata

400 ml
31,79 lei 79,48 lei/l

Livrare în 2 ore

90+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Lotiunea de corp intens hidratanta cu absorbtie rapida Neutrogena Formula Norvegiana pentru pielea uscata, se absoarbe instantaneu, tripleaza nivelul de hidratare* si hraneste intens pielea timp de 48 de ore.

Nelipicioasa si non-grasa.

Creata impreuna cu medicii dermatologi.

*indicele nivelului de hidratare, la 3 ore dupa aplicare

 Despre producator:
SARANTIS ROMANIA a fost infiintata in 1996. Activitatile companiei includ distributia de produse proprii, Produse de Ingrijire Personala si Produse de Uz Casnic, precum si branduri ale unor companii internationale din industria bunurilor de larg consum, prin parteneriate strategice.
In 2007, SARANTIS GROUP a achizitionat compania romaneasca ELMIPLANT, o companie de cosmetice specializata in produse pentru ingrijirea fetei si a corpului. Portofoliul de branduri al companiei include propriile branduri de Produse de Ingrijire Personala − STR8, BU, C-THRU, ELODE si ELMIPLANT si Produse de Uz Casnic − FINO, TOP STAR si TUB.O.FLO, precum si brandurile de masa ale companiilor JOHNSON & JOHNSON, SODALIS, ANTONIO PUIG, CHURCH & DWIGHT si EDGEWELL si brandurile de lux LA PRAIRE, CAROLINA HERERRA, PACO RABANNE, JEAN PAUL GAULTIER. SARANTIS ROMANIA distribuie, de asemenea, produse pentru ingrijirea Sanatatii, cum ar fi NEUTROGENA, LISTERINE, JOHNSON’S BABY, COMPEED etc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Platinum Business & Convention Center,
Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 172-176, Cladirea B, Etaj 2,
Spatiul B2, Sector 1, Bucuresti

Apa, ciclopentasiloxan, glicerina, alcool cetilic, dimeticona, triglicerida caprilic/capric, stearat de gliceril, stearat de PEG-100, unt de Butyrospermum Parkii, copolimer acrilat de sodiu/acriloildimetil taurat de sodiu, acrilati, acrilati, alxapocadeci, acrilati, acrilati, alxacadeci Hidroxid de sodiu, fenoxietanol, metilparaben, propilparaben, parfum.