Sabio

Sabio Crema tip unguent cu galbenele

30 ml
25,29 lei 843,00 lei/l

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Florile de galbenele (Calendula officinalis) contin ulei volatil, flavonozide, alcooli triterpenici, steroli, carotenoide, acizi polifenolici, principii amare, rasini si mucilagii. Sunt renumite pentru puternica actiune de vindecare a ranilor, datorita marii lor puteri de reparare a tesuturilor si de promovare a regenerarii celulare. Au actiune antiinflamatoare, cicatrizanta, antibacteriana si antifungica.

Extern, se foloseste sub forma de unguent in cazul afectiunilor pielii si mucoaselor: rani, arsuri (arsuri superficiale si putin intinse), arsuri solare, ulcerul varicos, degeraturi, diverse inflamatii si abcese, ciuperci la picioare, pustule, etc.

Extractul din flori de galbenele este minunat pentru copii si bebelusi, pe cat de eficient, pe atat de bland. Unguentul cu galbenele este recomandat pentru tratarea iritatiei de scutec, precum si a oricaror iritatii si descuamari ale pielii nou-nascutilor si copiilor.

Crema tip unguent cu galbenele de la Sabio este bogata in substante astringente, antibacteriene, antiinflamatoare, cicatrizante, nutritive, cu efect dermoprotector, calmant si reparator.

Produsul a fost testat dermatologic si notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiaza de analize fizico-chimice si microbiologice

Instructiuni de utilizare:

Se aplica o cantitate potrivita de crema pe zona afectata si se maseaza cu miscari delicate, pana la patrunderea produsului in piele. Se repeta aplicarea de 3-4 ori pe zi sau ori de cate ori este nevoie. Dupa aplicarea unguentului, se va evita expunerea la soare a zonei pe care acesta a fost aplicat. Se recomanda intreruperea aplicarii in cazul in care intervin reactii adverse.

Despre producator:

Sabio Cosmetics este o mica „familie” de oameni entuziasti, voiosi, ambitiosi si cu mare drag de natura si de semenii nostri, o mana de oameni pasionati, cu incredere si convingere, luptand permanent pentru a face ca visele sa prinda aripi si sa-si ia zborul.

Povestea Sabio are radacinile bine ancorate in valori ca familia, parteneriatul, grija fata de ceilalti, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viata, iar Sabio vine sa implineasca acest echilibru si sa-i aduca o pretioasa plus-valoare.

Produsele Sabio inseamna imbinari armonioase de ingrediente rare, 100% naturale si bioactive din cele mai sigure surse, fara surfactanţi, parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanti, coloranti artificiali sau alte produse chimice de sinteza. Toate etapele crearii sunt handmade.

Instructiuni de depozitare:

La loc uscat, ferit de caldura si lumina directa. 

Adresa producatorului:

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 180K, sector 1, Bucuresti

olea europaea oil, calendula officinalis, triticum vulgare germ oil, cera alba,  tocopherol