Sabio

Sabio Sare Epsom cu flori de portocal – Cristale de baie 100% naturale

475 ml
67,99 lei 143,14 lei/l

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Sarea Epsom este un mineral compus din magneziu si sulf (sulfat de magneziu), fiind cunoscuta si sub numele de sare amara. Are numeroase beneficii pentru sanatate, contribuind la imbunatatirea calitatii pielii.

Reduce stresul si relaxeaza corpul, imbunatateste absorbtia nutrientilor, elimina toxinele si reduce durerile de cap si migrenele.

Atunci cand este dizolvata in apa, sarea Epsom este rapid absorbita prin piele si ajuta la mentinerea unui nivel ridicat de magneziu in organism. Acesta ajuta la formarea de serotonina, ceea ce duce la cresterea nivelului de energie, reducerea iritabilitatii si stresului. Astfel, baile saptamanale cu sare Epsom, contribuie la instalarea starii de bine in organism.

Produsul a fost testat dermatologic si notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiaza de analize fizico-chimice si microbiologice.

Instructiuni de utilizare:

Adaugati 100g de Sare Epsom cu Flori de portocal in cada cu apa calda si stati in cada intre 15 si 20 de minute pentru linistire, relaxare si pentru a permite substantelor active ale produsului sa fie absorbite in corp. Nu este necesar sa va clatiti dupa baie.  Nu se utilizeaza pe fata ! Daca produsul intra in contact cu ochii, clatiti bine cu apa curata. A nu se lasa la indemana copiilor. 

Atentionari speciale:

- nu lasati la indemana copiilor;
- numai pentru uz extern;
- a se pastra la loc racoros, bine inchis, ferit de lumina.

Produsul nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor alergice la sulf si copiilor  sub 6 ani. Persoanele care sufera de diabet, tiroida, afectiuni renale sau cardiovasculare trebuie sa consulte medicul inainte de a folosi sarea Epsom.
 

Despre producator:

Sabio Cosmetics este o mica „familie” de oameni entuziasti, voiosi, ambitiosi si cu mare drag de natura si de semenii nostri, o mana de oameni pasionati, cu incredere si convingere, luptand permanent pentru a face ca visele sa prinda aripi si sa-si ia zborul.

Povestea Sabio are radacinile bine ancorate in valori ca familia, parteneriatul, grija fata de ceilalti, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viata, iar Sabio vine sa implineasca acest echilibru si sa-i aduca o pretioasa plus-valoare.

Produsele Sabio inseamna imbinari armonioase de ingrediente rare, 100% naturale si bioactive din cele mai sigure surse, fara surfactanţi, parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanti, coloranti artificiali sau alte produse chimice de sinteza. Toate etapele crearii sunt handmade.

Instructiuni de depozitare:

La loc uscat, ferit de caldura si lumina directa. 

Adresa producatorului:

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 180K, sector 1, Bucuresti

magnesium sulfate/sare Epsom, citrus aurantium dulcis flower/ flori de portocal, curcuma longa powder/pudra de turmeric,  citrus sinensis essential oil/ulei esential de portocale.