Sabio

Sabio Anti-calcar universal cu otet si aroma de lemongrass

1 l
20,89 lei 20,89 lei/l

Livrare în 2 ore

70+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Formula cu otet, ideala impotriva depunerilor de calcar, reziduurilor de sapun si petelor de apa, pentru o curatare intensiva in bucatarie, baie si in jurul casei. indeparteaza murdaria si mirosurile neplacute din frigider si congelator.
Concentratia de otet si acid citric este ridicata, pentru curatare rapida, fara urme. 
Produsul nu contine sodium lauryl sulfate (SLS), sodium laureth sulfate (SLES), EDTA, parabeni, PEG, produse petrochimice sau etoxilate, parfumuri sintetice, enzime, fosfati, formaldehide, clor, borati, agenti de stralucire optici sau chimici.

Instructiuni de utilizare: 

Dozati 5 linguri de solutie la 1 litru de apa si folositi pe suprafata pe care doriti sa o curatati. in cazul in care va confruntati cu murdarie persistenta sau depuneri de calcar este necesar sa aplicati produsul nediluat direct pe suprafata, sa acordati un timp de actiune de 2 minute si sa insistati cu ajutorul unui burete pe zonele foarte murdare. Dupa curatare, clatiti cu apa curata si stergeti cu o laveta moale si curata.

Atentionari speciale:

- Necomestibil. A nu se lasa la indemana copiilor. 
- IN CAZ DE CONTACT CU OCHII, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista, consultati medicul.
- IN CAZ DE  INGHITIRE: sunati imediat un medic. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului.
- A se folosi manusi de protectie, pentru a evita uscarea pielii mainilor.
- Nu folositi pe suprafete sensibile la produsele pe baza de acizi, cum ar fi marmura, emailul, mozaicul sau daca exista astfel de recomandari din partea  producatorului.

Despre producator:

Sabio Cosmetics este o mica „familie” de oameni entuziasti, voiosi, ambitiosi si cu mare drag de natura si de semenii nostri, o mana de oameni pasionati, cu incredere si convingere, luptand permanent pentru a face ca visele sa prinda aripi si sa-si ia zborul.

Povestea Sabio are radacinile bine ancorate in valori ca familia, parteneriatul, grija fata de ceilalti, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viata, iar Sabio vine sa implineasca acest echilibru si sa-i aduca o pretioasa plus-valoare.

Produsele Sabio inseamna imbinari armonioase de ingrediente rare, 100% naturale si bioactive din cele mai sigure surse, fara surfactanţi, parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanti, coloranti artificiali sau alte produse chimice de sinteza. Toate etapele crearii sunt handmade.

Instructiuni de depozitare:

La loc uscat, ferit de caldura si lumina directa. 

Adresa producatorului:

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 180K, sector 1, Bucuresti

apa, acid acetic, acid citric, < 1% agenti tensioactivi neionici, parfum (ulei esential de lemongras), colorant alimentar.