Sabio

Sabio Lemony Verbena Soft Touch Detergent pentru vase

500 ml
33,19 lei 66,38 lei/l

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Detergentul de vase cu aroma de lamaie si verbina a fost creat din grija fata de pielea mainilor si cea fata de produsele de curatare cu care vin in contact vasele de bucatarie, cele ce contin alimentele pe care le consumam zilnic.

Ne-am dorit sa realizam un produs 100% natural, prietenos cu omul, dar mai ales cu mediul inconjurator.

Astfel, a aparut firesc deteregentul de vase ce nu contine niciun ingredient periculos/ daunator pentru om sau mediu, care este testat dermatologic, biodegradabil, hipoalergenic - respecta standardele IFRA (International Association Fragrance), este vegan si 100% sigur pentru instalatia sanitara si pentru fosa septica.

In plus,

- nu contine coloranti sau parfumuri artificiale. Este parfumat natural, numai cu uleiuri esentiale;

- nu contine EDTA, NTA, dioxan, oxid de etilena;

- nu a fost testat pe animal.

Produsul a fost testat dermatologic, conform legii. Beneficiaza de analize fizico-chimice si microbiologice.

Instructiuni de utilizare: 

Se pune pe buretele de bucatarie o cantitate potrivita de detergent si se foloseste pentru spalarea manuala a vaselor de bucatarie, dupa care acestea se clatesc bine cu apa calda. Produsul NU se va folosi in masina de spalat vase.

Atentionari speciale:

- a nu se inghiti;

- in functie de temperatura din mediul ambiant, produsul poate prezenta depuneri albe de tensida vegetala. Depunerile dispar prin plasarea flaconului in baie de apa de pana la 50 °C.

Despre producator:

Sabio Cosmetics este o mica „familie” de oameni entuziasti, voiosi, ambitiosi si cu mare drag de natura si de semenii nostri, o mana de oameni pasionati, cu incredere si convingere, luptand permanent pentru a face ca visele sa prinda aripi si sa-si ia zborul.

Povestea Sabio are radacinile bine ancorate in valori ca familia, parteneriatul, grija fata de ceilalti, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viata, iar Sabio vine sa implineasca acest echilibru si sa-i aduca o pretioasa plus-valoare.

Produsele Sabio inseamna imbinari armonioase de ingrediente rare, 100% naturale si bioactive din cele mai sigure surse, fara surfactanţi, parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanti, coloranti artificiali sau alte produse chimice de sinteza. Toate etapele crearii sunt handmade.

Instructiuni de depozitare:

La loc uscat, ferit de caldura si lumina directa. 

Adresa producatorului:

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 180K, sector 1, Bucuresti

aqua, potassium cocoate, helianthus annuus seed oil, potassium olivate, soybean oil, litsea cubeba fruit oil, citrus aurantifolia oil, lauryl glucoside, decyl glucoside, lactic acid.