Sabio

Sabio Solutie naturala pentru curatat bucataria

0,75 l
25,99 lei 34,65 lei/l

Livrare în 2 ore

80+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Solutie naturala si eficienta de curatat in bucatarie pentru echipamente precum blaturi, plite, cuptoare, placi ceramice, otel inoxidabil si piese cromate, etc. Este eficienta in special pentru a indeparta murdaria grasa. Parfumeaza bucataria in mod placut, 100% natural, datorita uleiului esential de verbina din compozitie. Delicata cu pielea mainilor. Este dezinfectanta, antibacteriana si biodegradabila.  
Produsul nu contine sodium lauryl sulfate (SLS), sodium laureth sulfate (SLES), EDTA, parabeni, PEG, produse petrochimice sau etoxilate, parfumuri sintetice, enzime, fosfati, formaldehide, clor, borati, agenti de stralucire optici sau chimici.

Instructiuni de utilizare: 

Pulverizati direct pe suprafata pe care doriti sa o curatati, asteptati cateva secunde, apoi stergeti cu o laveta umeda. In cazul in care va confruntati cu murdarie  persistenta este necesar sa pulverizati suprafata de mai multe ori si sa lasati un timp de actiune in jur de 2 minute, dupa care stergeti cu o laveta umeda. Dupa indepartarea produsului, clatiti suprafata cu apa curata.

Atentionari speciale:
- Necomestibil. A nu se lasa la indemana copiilor. 
- IN CAZ DE CONTACT CU OCHII, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista, consultati medicul.
- IN CAZ DE  INGHITIRE: sunati imediat un medic. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului.
- Clatiti bine mainile dupa folosire.

Despre producator:

Sabio Cosmetics este o mica „familie” de oameni entuziasti, voiosi, ambitiosi si cu mare drag de natura si de semenii nostri, o mana de oameni pasionati, cu incredere si convingere, luptand permanent pentru a face ca visele sa prinda aripi si sa-si ia zborul.

Povestea Sabio are radacinile bine ancorate in valori ca familia, parteneriatul, grija fata de ceilalti, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viata, iar Sabio vine sa implineasca acest echilibru si sa-i aduca o pretioasa plus-valoare.

Produsele Sabio inseamna imbinari armonioase de ingrediente rare, 100% naturale si bioactive din cele mai sigure surse, fara surfactanţi, parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanti, coloranti artificiali sau alte produse chimice de sinteza. Toate etapele crearii sunt handmade.

Instructiuni de depozitare:

La loc uscat, ferit de caldura si lumina directa. 

Adresa producatorului:

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 180K, sector 1, Bucuresti

apa, acid acetic,alcool etilic denaturat, apa oxigenata, < 1% agenti tensioactivi neionici, parfum (ulei esential de litsea cubeba), colorant alimentar.