Sabio

Sabio Balsam de buze Fragola

6 ml
12,59 lei 2.098,33 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Balsamul de buze Fragola este realizat numai din ingrediente 100% naturale: unt de Shea, ulei de jojoba si extract de fragi. Bogat in vitamina E, acest balsam va oferi buzelor hidratare si hranire, lasandu-le moi si catifelate si cu aroma revigoranta de fragute.Produsul a fost testat dermatologic si notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiaza de analize fizico-chimice si microbiologice.

Instructiuni de utilizare:
Se aplica pe buze cantitatea necesara de produs

Atentionari speciale:

 - nu lasati la indemana copiilor;
- numai pentru uz extern;
- a se pastra la loc racoros, bine inchis, ferit de lumina.

Despre producator:

Sabio Cosmetics este o mica „familie” de oameni entuziasti, voiosi, ambitiosi si cu mare drag de natura si de semenii nostri, o mana de oameni pasionati, cu incredere si convingere, luptand permanent pentru a face ca visele sa prinda aripi si sa-si ia zborul.

Povestea Sabio are radacinile bine ancorate in valori ca familia, parteneriatul, grija fata de ceilalti, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viata, iar Sabio vine sa implineasca acest echilibru si sa-i aduca o pretioasa plus-valoare.

Produsele Sabio inseamna imbinari armonioase de ingrediente rare, 100% naturale si bioactive din cele mai sigure surse, fara surfactanţi, parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanti, coloranti artificiali sau alte produse chimice de sinteza. Toate etapele crearii sunt handmade.

Instructiuni de depozitare:

La loc uscat, ferit de caldura si lumina directa. 

Adresa producatorului:

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 180K, sector 1, Bucuresti

butyrospermum parkii butter/unt de Shea, simmondsia chinensis seed oil /ulei de jojoba, cera alba/ceara de albine, bisabolol/bisabolol natural, tocopherol/vitamina E, ultramarines (CI 77007)/pigment roz 100% mineral, parfum/extract de fragi 100% natural